Vzor spoločenskej zmluvy o založení komanditnej spoločnosti - Patakyová, Mária
Spoločenská zmluva o založení komanditnej spoločnosti. Obchodné meno a sídlo spoločnosti. Predmet podnikania. Doba trvania spoločnosti. Majetok spoločnosti. Vzájomné vzťahy spoločníkov. Majetková zodpovednosť za záväzky spoločnosti a rozdelenie zisku. Zrušenie spoločnosti.