Platné normy priemyselného práva - Vyparina, S.
Predmety priemyselných práv. Rozdelenie priemyselných práv z hľadiska ich ochrany. Základné princípy a funkcie priemyselných práv. Právne normy platné v SR. Ďalšie platné normy SR súvisiace s priemyselnými právami. Mnohostranné medzinárodné dohovory. Dvojstranné medzištátne dohody a zmluvy.