Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 2 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov SR. Bytový fond. Zahraničný kapitál. Priemerný mesačný príjem. Všeobecná charakteristika Bratislavského kraja.