Poskytovanie sociálnych služieb právnickými a fyzickými osobami - Poracký, A.
Sociálne služby, poskytované právnickými a fyzickými osobami tvoria súčasť siete sociálneho zabezpečenia v zmysle zákona č.135/1992 Zb. Problematika vzniku centier sociálnych služieb. Návrh zásad zákona o sociálnej pomoci.