Globální pohled na světové a české pojišťovnictví - Janata, Jiří
Analýza poisťovacieho trhu vo vyspelých krajinách od r.1994. Celkový objem prijatého poistného v sektore životného poistenia i neživotného poistenia. Poradie krajín s najvyšším príspevkom poistného. Prijaté poistné v Českej republike v roku 1994. Podiel prijatého poistného vo vzťahu k HDP.