Miliónové poistenie Príloha - Holík, O.
Nová služba Slovenskej poisťovne, a.s. Bratislava: poistenie užívateľov motorových vozidiel pre prípad úrazu s trvalými následkami a pre prípad smrti následkom úrazu. Výpočet výšky poistného. Kombinácia poistných produktov. Podmienky poistného plnenia. Doba, na ktorú sa uzatvára poistná zmluva. Príklad výpočtu poistného.