Pojišťovací podvod - Wagstaff, J.
Všeobecne o podvodoch vo V. Británii. Poistný podvod a ich podiel na celkovej kriminalite. Delenie páchateľov poistného podvodu do troch skupín. Prepojenie s políciou. Krádeže počítačovej techniky. Terorizmus. Podvodné autonehody. Medzinárodné podvody.