Hodnotenie kvality a ceny potravinárskych produktov - Lacková, Alica
Hodnotenie kvality potravinárskych výrobkov. Kvalita potravinárskeho tovaru z pohľadu spotrebiteľa. Metódy hodnotenia kvality výrobkov. Testovanie a jeho základné časti. Vzájomné porovnanie kvality domácich a zahraničných potravinárskych výrobkov. Ochrana spotrebiteľa.