Siemens pod drobnohledem - Provazník, Dušan
Najväčší elektrotechnický koncern Siemens bilancoval. Hospodárske výsledky za posledný finančný rok (1.10.1995-30.9.1996). Konkurencia na svetových trhoch. Presun výrobných prevádzok z Nemecka do krajín s niššími výrobnými nákladmi.