Šklbanie zlatého rúna ekonomiky
Legislatívne bariéry v oblasti malého a stredného podnikania - názor predstaviteľov Únie živnostníkov, podnikateľov a roľníkov (ÚŽPR), Slovenského živnostenského zväzu, Združenia podnikateľov Slovenska na stretnutí v Diskusnom klube Centra pre ekonomické a sociálne analýzy.