Mezipodnikové srovnávání poměrových ukazatelů - Fotr, J.
Medzipodnikové porovnávanie ako zdroj informácií pre zisťovanie silných a slabých stránok podniku a pre prijatie opatrení zameraných na skvalitnenie podnikového riadenia. Ukazovatele medzipodnikového porovnávania štruktúra pasív a likvidita firmy, ukazovatele obratu a rentability. Celkové hodnotenie podniku vyobrazené graficky alebo číselne.