Zásady brand manažmentu - Glickman, S.
Brand manažment a brand manažéri. Úloha brand manažéra v podnikoch vyrábajúcich spotrebiteľský a priemyselný tovar. Nové príklady brand manažmentu. Formy brand manažmentu. Brand manažment na Slovensku.