CHIRANA-PREMA, a.s. - analýza spoločnosti Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Predmet činnosti spoločnosti Chirana-Prema, a.s. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.