Zisk a cash flow, dva ukazovatele finančného hospodárenia - Trenčianska, Elena
Význam pojmov zisk a cash flow ako dôležitých ukazovateľov finančného hospodárenia. Zisk ako účtovnícka kategória. Kategória cash flow a jej využitie pri finančnej analýze firmy. Príklad fiktívnej poradenskej firmy. Tržby a výdavky firmy v jednotlivých štvrťrokoch. Súvaha. Výkaz ziskov a strát.