Základné princípy etiky propagácie
Kódex etiky propagácie. Chápanie propagácie ako komunikácie, ktorej cieľom je predaj výrobkov a služieb. Desať základných etických princípov v propagácii, ktoré prijala Slovenská spoločnosť pre propagáciu (SOSPRA): - pravdivosť, čestnosť užitočnosť, slušnosť, napodobovanie, ochrana súkromia, identifikácia propagácie, používanie štátnych symbolov, manipulácia s recipientom, zodpovednosť. Medzinárodný kódex reklamných techník.