Klamlivá reklama - Fekete, Imrich
Právne aspekty klamlivej reklamy. Klamlivá reklama a pravidlá hospodárskej súťaže. Pojem klamlivej reklamy. Spôsob šírenia údajov. Obsah šírených údajov. Klamlivosť údajov v reklame. Prospech na úkor iných súťažiteľov a spotrebiteľov. Klamlivá a porovnávacia reklama. Reklamné preháňanie. Právne prostriedky ochrany pre klamlivou reklamou.