Analýza spotřeby domácností a vlády ČR v letech 1989-1995. 1 - Murárik, R.
Cieľom analýzy bolo rozložiť spotrebu domácností a spotrebu vlády na zložky podľa jednotlivých smerov použitia, analyzovať vývoj týchto zložiek v r. 1989-1995 a vyvodiť závery. V prípade spotreby domácností je odvodená tzv. spotrebná funkcia, t.j. závislosť spotreby a príjmov. (Pokračovanie v č. 3/97).