Odporúčanie o práci doma č.184/1996 Medzinárodnej organizácie práce - Vavro, Boris
Odporúčanie o práci doma č.184/1996 MOP, ktoré dopĺňa Dohovor o práci doma z roku 1996. Jednotlivé ustanovenia Odporúčania: Definície a rozsah pôsobnosti. Všeobecné ustanovenia. Inšpekcia práce doma. Minimálny vek. Práva organizovať sa a kolektívne vyjednávať. Odmeňovanie. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. Pracovný čas, odpočinok po práci a dovolenka. Sociálne zabezpečenie a ochrana materstva. Ochrana v prípade skončenia zamestnania. Riešenie sporov. Programy pomoci práci doma. Prístup k informáciám.