Podpora v nezaměstnanosti v bývalých posttotalitních státech - Barancová, Helena
Podpora v nezamestnanosti v bývalých postotalitných štátoch a rozdiely medzi jednotlivými štátmi. Právne podmienky poskytovania podpory v Bielorusku, Bulharsku, Estónsku, Lotyšsku, Litve, Poľsku, Ukrajine, Maďarsku a v Rusku. Porovnanie sadzieb podpory. Určovanie výšky podpory. Pomoc v nezamestnanosti. Poskytovanie zvláštnych príspevkov.