Zákon o štátnom fonde rozvoja bývania. 10 - Giller, Pavol
Záverečná časť výkladu zákona NR SR č. 124/1996 Z.z.o Štátnom fonde rozvoja bývania. Preukázanie schopnosti platenia splátok a úrokov. Návrh na zabezpečenie záväzkov. Postup pri poskytovaní podpory.