Postup pri vyplnení Priznania k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1996 Postupnosť krokov, obsah jednotlivých riadkov tlačiva a ich nadväznosti
Povinnosť podania daňového priznania. Vyplnenie tabuliek pomocných výpočtov. Výpočet základu dane. Výpočet dane. Uplatnenie osobitnej sadzby dane z príjmov fyzických osôb v roku 1996. Zoznam medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojakého zdanenia, ktorými je SR viazaná. Komentár k vyplneniu daňového priznania. Vzory tlačív.