Stanovisko Národnej banky Slovenska k ďalšiemu postupu privatizácie vo finančnom sektore SR
Zverejnenie stanoviska Národnej banky Slovenska (NBS) k ďalšiemu postupu privatizácie vo finančnom sektore. Základné ciele privatizácie - nejde len o zmenu vlastníkov finančných inštitúcií, ale aj o ich celkové ozdravenie a finančné posilnenie. Slovenská sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, Investičná a rozvojová banka a Slovenská poisťovňa - pri privatizácii týchto inštitúcií treba vychádzať z ich osobitnej charakteristiky.