Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Burza cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. Banky si uvedomujú možnú konkurenciu zo strany organizátorov verejného kapitálového trhu. Na trhu s dlhopismi FNM mali obchodníci s cennými papiermi prevládajúci podiel. V Severnej Amerike je pre štát dôležité, aby sa peniaze, za ktoré ručí, neznehodnotili postavením nekvalitnej stavby. Komodity na svetových trhoch - farebné kovy, zlato, striebro, káva, ropa.