Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Ročný obrat Tatramatu Poprad vlani prekročil pol miliardy korún. Transformácia investičných fondov na iné podnikateľské subjekty ešte vždy nie je uzavretou záležitosťou. Dlhopisy FNM už možno vymieňať za akcie. Pri výstavbe obchodných centier je prvoradou zárukou úspechu vhodný výber lokality. Čoraz viac ľudí si myslí, že zaostanú, ak neinvestujú v Rusku. Komodity na svetových trhoch - zlato, striebro, farebné kovy, kukurica, ropa.