Dlhopisy a privatizácia formou dlhopisov FNM v SR - Čestnější, A.
Všeobecné informácie o dlhopisovej metóde kupónovej privatizácie. Osoby oprávnené nakladať s dlhopisom FNM. Pravidlá použitia dlhopisu FNM. Mechanizmy použitia dlhopisu FNM.