Domáci kontra zahraniční Tendencie obchodného vývoja v strednej a východnej Európe
Vývoj obchodu v strednej a východnej Európe. Vstup zahraničného kapitálu na domáci trh. Pokles záujmu o Maďarsko. Napredovanie českého obchodu. Budovanie veľkoplošných obchodných domov, supermarketov. Cash and Carry. Internacionalizácia obchodníkov západnej Európy spôsobila veľké konkurenčné problémy obchodníkom V-4.