Na splátky: máte, ale preplatíte! - Végh, Roman
Nákup tovaru leasingovou formou - na splátky. Pôžičky poskytované firmou Unikredit. Nový projekt spoločnosti Tatra Credit založený na nákupe tovarov priamo od výrobcov. Porovnanie skutočnej ceny vybraného výrobku v hotovosti a ceny pri nákupe leasingovou formou.