Súčasná hospodárska situácia Jemenskej republiky - Obadi, Saleh Mothana
Vznik zóny voľného obchodu v Adene v r. 1970. Zákon o zriadení slobodnej zóny. Problémy adenskej slobodnej zóny. Adenský prístav a slobodná zóna. Možnosti Adenu a budúcnosť slobodnej zóny. Dokončenie z čísla 4-5/96.