Vývoj dozoru nad pojišťovnictvím ve Švýcarsku - Pfund, P.
História dozoru nad poisťovníctvom vo Švajčiarsku. Vykonávanie švajčiarskeho dozoru nad poisťovníctvom v súčasnosti federálnym úradom. Úlohy dozoru. Zmeny v poisťovníctve Švajčiarska od roku 1988.