Reengineering v procesu restrukturalizace firmy - Vodáček, Leo
Využívanie reengineeringu ako súčasti reštrukturalizácie v podnikoch ČR. Poslanie reštrukturalizácie. Problémové miesta reengineeringu. Predpoklady aplikácie reengineeringu prostredníctvom procesnej integrácie. Využitie moderných informačných systémov a informačných technológií IS/IT ako nevyhnutnosť pri dosahovaní efektov.