Úplné znenie zákona č.563/1991 Zb. o účtovníctve
Úplné znenie zákona č.563/1991 Zb. o účtovníctve v znení zákona NR SR č.272/1996 Z.z. Účtovné sústavy, účtovné doklady, účtovné zápisy a účtovné knihy. Účtovná závierka. Spôsoby oceňovania. Inventarizácia majetku a záväzkov. Úschova účtovných písomností.