Prečo zas novelizácia? Čo priniesla vyhláška č. 353/1996 používateľom ERP
Novelizácia vyhlášky č. 353/1996 o povinnosti viesť evidenciu tržieb elektronickou registračnou pokladnicou. Oslobodenie od povinnosti. Výnimky z povinnosti. Ako robiť uzávierky. Ako stornovať. Používanie prenosnej ERP. Porucha pokladnice.