Úplné znenie opatrenia Federálneho ministerstva financií č. V/20100/1992
Úplné znenie opatrenia FMF č. V/20100/1992, ustanovujúce účtovú osnovu a postupy účtovania pre podnikateľov, v znení opatrenia č.65/163/1994, opatrenia č. 65/395/1994, opatrenia č.65/553/1994, opatrenia č. 65/513/1995, opatrenia č.65/508/1995, opatrenia č.65/553/1995 a opatrenia č.65/147/1996. Prílohy: Účtová osnova pre podnikateľov. Postupy účtovania pre podnikateľov.