Inžinierske stavby, a.s. Košice Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Predmet činnosti spoločnosti Inžinierske stavby, a.s. Košice. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.