Potravinársky priemysel Analýza odvetvia
Podiel výroby potravín na celkovej priemyselnej produkcii SR. Porovnanie vývoja objemu produkcie, predaja a počtu zamestnancov v potravinárskom priemysle. Vývoj odvetvového indexu CP Potravinárskeho priemyslu (CP POT) a celotrhového burzového indexu SAX. Základné údaje o spoločnostiach analyzovaného odvetvia: Považský cukrovar, a.s. Trenčianska Teplá, Jacobs Suchard Figaro, a.s. Bratislava, Juhocukor, a.s. Dunajská Streda, Laktis - Žilinské mliekárne, a.s. Žilina.