Drevársky a nábytkársky priemysel - Prosnan, Jozef
Z obsahu: Výroba a exportná schopnosť drevospracujúceho priemyslu stúpa. Modernizácia a ekologizácia je katalyzátorom rozvoja drevárskeho a nábytkárskeho priemyslu. Drevársky priemysel. Nábytkársky priemysel.