Finančná injekcia Holderbanku Príloha - Kukučka, J.
Finančná charakteristika spoločnosti na výrobu cementu Hirocem, a.s. Rohožník. Konkurovanie na trhoch Nemecka a Rakúska. Investície do energetickej, ekologickej a výrobno-technologickej oblasti. Odbyt výrobkov. Hospodárske výsledky za rok 1996. Finančné a ekonomické ukazovatele spoločnosti. SWOT analýza. Očakávané výsledky hospodárenia v r. 1997.