Sumár rizikových faktorov sociálnej politiky na Slovensku - Radičová, I.
Výsledky skúmania mnohých expertov o základných oblastiach fungovania sociálnej politiky. Riziká odvíjajúce sa z makroekonomickej situácie na Slovensku. Politika zamestnanosti a politika trhu práce. Problémové sociálne skupiny trhu práce. Riziká v oblasti ekonomickej aktivity, zamestnanosti a nezamestnanosti. Rizikové faktory sociálneho zabezpečenia a sociálnej starostlivosti. Riziká v oblasti zdravotnej politiky, bytovej politiky. Sociálne problémy a sociálne ciele.