Harmonizácia konjunkturálnych prieskumov v priemysle a v stavebníctve Slovenskej republiky - Cerovská, I.
Stručný vývoj obsahového zamerania konjunkturálnych prieskumov v ekonomike Slovenska. Základné princípy a zameranie a konjunkturálneho prieskumu v priemysle: zostavenie výberovej vzorky, štruktúra a obsahové zameranie otázok v dotazníku, interpretácia údajov prieskumu a prezentácia výsledkov. Výskum v stavebníctve: príprava výberovej vzorky, harmonizácia konjunkturálnych prieskumov, prezentácia výsledkov, rozvoj a inovácia prieskumu.