Na ceste od industriálnej k informačnej spoločnosti. 3 - Ďurkovič, H.
Záverečná časť analýzy o vývine našej spoločnosti. Trendy vývoja ľudskej civilizácie. Nové informačné technológie a nová gramotnosť.