Evropský bezpečnostní prostor a země střední a východní Evropy - Eichler, Jan
Bezpečnostná politika Severoatlantickej aliancie. Význam a úloha NATO. Nové možnosti spolupráce s krajinami EÚ. Spolupráca krajín strednej a východnej Európy s NATO. Podmienky fungovania Európskeho bezpečnostného priestoru.