Nestrácajme čas pseudoproblémami - Valach, V.
Porovnanie vývoja ekonomickej spoločnosti na Slovensku a v najvyspelejších krajinách sveta. Významné tendencie a štrukturálne zmeny svetovej ekonomiky. Oblasti možných porúch v transformačnom procese na Slovensku.