Analýza faktorov procesu marginalizácie na trhu práce v SR - Kostolná, Zuzana
Štatistické sledovanie pôsobenia jednotlivých faktorov na procesy ohrozenia a znevýhodnenia na pracovnom trhu. Analýza jednotlivých faktorov. Faktor pohlavie. Faktor vek. Faktory vzdelania a kvalifikácie. Závery analýzy.