Hromadné prepúšťanie Niektoré aspekty aplikácie novej zákonnej úpravy - Nemcová, A.
Paragrafom 58 Zákonníka práce a zákonom NR SR č.387/1996 o zamestnanosti sa zaviedol nový pojem pracovného práva - hromadné prepúšťanie. Ekonomický kontext novej právnej normy. Syntetický záver zo sumarizácie teoretických poznatkov o podstate hromadného prepúšťania.