Nezamestnanosť je celosvetovým problémom. 2 - Rievajová, Eva
Problémy nezamestnanosti v globálnych súvislostiach. Kvalita pracovnej sily. Flexibilita trhu práce. Funkcie štátu vo vzťahu k nezamestnanosti.