V Bratislave pribudne stovka nadštandardných bytov - Zverková, Daniela
Výstavba nadštandardných bytov v Bratislave na Drotárskej ul., máj 1997 - november 1998. Poloha, rozloha a cena bytov. Charakteristika dispozičného riešenia. Financovanie výstavby a spôsob odpredaja bytov.