Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Kuček, M.
Z obsahu prílohy: Privatizačné názory, projekty a realita. Prvá komunálna banka boduje. Ratingové "známkovanie". Lokality s inštalovaným bankomatom Všeobecnej úverovej banky, a.s.