Daňové úľavy pri životnom poistení - Škrovánková, Lea, 1954-
Rast životného poistenia na Slovensku. Novela zákona o dani z príjmu - predpokladá zavedenie životného poistenia ako nákladovej položky u podnikateľov a položky znižujúcej daňový základ u fyzických osôb.