Zdaňovanie zahraničného obchodu v daňovom systéme Slovenskej republiky - Kubicová, Jana, 1961-
Význam zdaňovania zahraničného obchodu. Colný systém a zdaňovanie zahraničného obchodu. Vnútorné dane v systéme zdaňovania zahraničného obchodu. Harmonizácia systémov zdaňovania zahraničného obchodu v prípade colnej únie medzi ČR a SR. Nástroje verejných financií nadväzujúce na colnú politiku a reverzné k zdaňovaniu zahraničného obchodu. Daňové príjmy štátneho rozpočtu SR v r. 1996. Sadzby daňové. Príjmy a výdavky rozpočtu ES v r. 1992.