Transformace financování zdravotnictví v období 1992-1995, příčiny problémů a možná východiska řešení - Háva, P.
Transformačné zmeny v zdravotníctve ČR v r. 1990-1995. Koncepčné východiská pre transformáciu po r. 1989. Strategické princípy pre tvorbu systémov zdravotného poistenia (Maars 1994). Realizácia systému zdravotného poistenia a vznik súvisiacich problémov. Charakter problémov v zdravotníctve ČR a možné východiská.